GEZOCHT dader mishandeling collega nachtbus

Man bestormt bus en mishandelt en bedreigt de chauffeur [foto’s]

(Foto: politie)
1 / 3
zoom out
zoom in

AMSTERDAM – Een buschauffeur van nachtbus 358 is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 oktober mishandeld en bedreigd door een man die plotseling de bus in stormt bij het Leidseplein in Amsterdam. Herken jij hem?

Omstreeks 04.15 uur stopt de buschauffeur bij het Leidseplein. Er stappen enkele mensen in die voorin op hun beurt wachten om een kaartje te kopen. Dan wringt een man zich tussen deze passagiers door naar binnen. Hij roept “I’ll kill you” naar de buschauffeur en grijpt hem bij zijn kleding.

De buschauffeur schrikt en deinst naar achteren. Hierdoor scheurt zijn overhemd. De man blijft tegen hem in het Engels schreeuwen en slaat hem met de vuist in zijn gezicht. Een omstander komt tussenbeide, maar de man rukt zich los en valt de chauffeur weer aan. Dan weten omstanders de man uit de bus te zetten. Ze zien dat hij op een fiets stapt en wegrijdt.

Tips
Herken jij de man op de beelden of heb je andere informatie over deze zaak? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wens je anoniem te blijven, dan kun je je tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit bericht werd geplaatst in GVB. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s