Dagtocht met collega’s Garage Noord

            D  O  N  D  E  R  D  A  G    8   mei    

            KAJAXTOCHT met collega’s.. GARAGE NOORD

Collega’s Garage Zuid Welkom !!

                                                                                                                                                                                                                         

VERTREK PER LUXE TOURINGCAR VANAF GARAGE NOORD: EXACT OM 06:00 UUR. STOP ONDERWEG BIJ AC OOSTERHOUT, HIER WORD ONS DOOR HET MANAGEMENT NOORDKOFFIE MET GEBAK AANGEBODEN. HIERNA VERVOLGEN WE ONZE REIS NAAR HET STARTPUNTTE HOUYET. HIER VERLAAT DE BUS ONS EN GAAT VAST NAAR HET EINDPUNT TE ANSEREMME. HIER BEGINT DAN DE VERPLICHTE RUSTTIJD VAN 9 UUR VOOR DE CHAUFFEUR.

NA AANKOMST TE HOUYET BEGINT DE KAYAKTOCHT OVER EEN AFSTAND VAN 21 KM. OVER DE RIVIER DE LESSE. ONGEVEER HALVERWEGE BESTAAT DE MOGELIJKHEID OM TE LUNCHEN, DITIS WEL VOOR EIGEN REKENING. NA AANKOMST IN ANSEREMME BESTAAT DE MOGELIJKHEIDOM JE WAT OP TE FRISSEN. OOK ZULLEN WE HIER OM ONGEVEER 17:00 UUR KUNNEN GENIETEN VAN EEN BBQ, BESTAANDE UIT: rundvleesspies, spek, boerenworst, salade assortiment, sauzen, aardappels, rijst, patés, knoflookboter, brood en boter. DRINKEN VOOR EIGEN REKENING. OM ONGEVEER 19:00 UUR, MITS DE BUS 9 UUR HEEFT STILGESTAAN, BEGINNEN WE AAN DE TERUGREIS EN WE HOPEN DAN OM ONGEVEER 23:00 UUR WEER TERUG TE ZIJN BIJ GAR. NOORD.

Mede door sponsoring door de VTN en het management Garage Noord hebben we de deelname-prijs kunnen beperken tot € 53,00 p.p. Dit is incl. busvervoer per luxe touringcar, koffie met gebak in Oosterhout, 2-persoons kajaks met lichte peddels en boven omschreven BBQ.

Iedere deelnemer dient er zelf voor te zorgen dat hij een goede ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering heeft. Wij (Bart en Adri) zijn niet verantwoordelijk voor wat voor een schade dan ook.

 De activiteit is afhankelijk van de klimatologische omstandigheden.

  • Als het     veel regent, kan het niveau van de Lesse van de ene op de andere dag sterk     variëren , dan zijn wij genoodzaakt om de activiteiten te staken voor uw     veiligheid.
  • In     geval van droogte, kan de Waalse Gewest het kajakken op de rivier     verbieden, vanwege het beschermen van de natuur.
  • Indien     dit meer dan 7 dagen van tevoren bekend is kunnen we bus annuleren, mits     we dan een nieuwe datum kunnen aangeven. Degenen die dan niet mee kunnen,     zullen worden gecompenseerd.
  • Mocht     het één en ander echter binnen 7 dagen gebeuren, zullen kosten betreffende     de bushuur onder de deelnemers worden verdeeld.

 Aanmelden  voor  1  april  alleen  d.m.v.  betaling  van  € 53,00 p.p. op  rekening 3447.50.833  t.n.v. A.J. Mühlrad, o.v.v. “KAJAK LESSE”           

Je bent pas DEELNEMER als het deelnamegeld is gestort, volgorde van binnenkomst deelnamegeld  is  bepalend  voor  je plaats op de deelnamelijst

Bij afmelding dient men zelf zorg te dragen voor vervanging.           I.v.m. het reserveren van de diverse onderdelen kunnen wij geen geld terug geven. ============================================================================================================================

                                                  maximaal aantal deelnemers: 54

collega’s Garage Zuid zijn welkom

   Het is geen wedstrijd, je kunt lekker rustig aan doen, er valt immers een periode van 9 uur te overbruggen.Lekker genieten dus 

nadere info bij:        Bart Poppe    == 06-44330125 of bij
                                 Adri Mühlrad == 06-25442422
Dit bericht werd geplaatst in GVB. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie